L'Amor venia amb taxi

3 i 4 de maig del 2014

Va ser l'any 2004 quant el Grup Escènic Agramuntí vam decidir reiniciar l'activitat teatral amb obres de text de tots els gèneres.

 

D'això ja fa 10 anys i hem volgut celebrar aquest aniversari amb una sèrie d'actes. Un d'aquests és el de la representació que aneu a veure, "L'Amor venia amb taxi", obra representativa de les que abans s'anomenaven "tresillo" i que ha fet escola entre els grups de teatre d'aficionats. Hem escollit aquesta perquè ha estat una de les més respresentades pel Grup en diferents èpoques i, per tant, creiem que portarà mols bons records als espectadors.

 

Tot per retre un petit homenatge a tots aquells que al voltant dels anys 70, van decidir iniciar aquest projecte. A ells els volem donar les gràcies per sembrar la llavor del que ha esdevingut una llarga tradició teatral a la nostra vila i també a a gent que ha passat pel grup desde llavors fins ara.

Repartiment: Àngels Ribalta, Antonieta Canosa, Dolors Ginestà, Teresa Gili, Maribel Antequera, Miquel Marsol, Joan Ribalta, Francesc Bullich, Paquito Cifuentes, Jaume Villalta (Veru en Off)


TÈCNICS:

Realització i muntatge escènic: Jaume Villalta, Honest Valentines, Miquel Marsol Joan Garcia, Amadeu Balasch, Ramon Bernaus.

Llum i so: Ramon Roqué, Rossend Carrera, Alex Valls.

Fotografia i vídeo: Ricard Bertran.

Perruqueria i estilisme: Imma Guerrero i Pilar Lago.

Vestuari: Mª Rosa Omedes.

Apuntadors: Anna Santacreu i Dolors Pedrol.

Cartell i programa de mà: Anna Torres.

Direcció: Carme Vicens.