Notícies

En aquesta pàgina trobareu les novetats relacionades amb Grup Escènic Agramuntí amb els nostres projectes.

14/12/2021

Deixeu-me un tenor

Aquest nadal tornem al teatre amb l'obra  ‘Deixeu-me un tenor', de l'autor Ken Ludwing. 

Farem 3 representacions. El dia de Nadal a les 22.00 h; el dia de Sant Esteve a les 19.30 h i, el 2 de gener a les 19.30 h.

Us hi esperem a tots!

 

1/10/2018

Agramunt amb l'1 d'octubre

Un any. Membres del GEA van realitzar una lectura de poemes en la jornada "Agramunt amb l'1 d'octubre".

 

11/02/2018

Carnestoltes 2018

Un any més el Grup Escènic Agramuntí va sortir pels carrers d'Agramunt el dissabte de carnaval. Aquest any, el carnaval sideral.

 

26/02/2017

Carnestoltes 2017

Un any més el Grup Escènic Agramuntí va sortir pels carrers d'Agramunt el dissabte de carnaval. Aquest any "bodes express" rotllo Las Vegas.

 

En un matí vam casar a més gent que aquells dels programes que es casen a primera vista.

13/11/2016

Aquest Nadal TOC TOC

Ja estem preparant l'obra de les festes de Nadal.

 

Aquesta vegada us oferirem la comèdia TOC-TOC de Laurent Baffie, us esperem al Casal!


Dia 25 Nadal - a les 10 de la nit.
Dia 26 Sant Esteve - a les 8 de la tarda.
Dia 7 de gener (dissabte) - a les 10 de la nit.


Ens trobem al teatre!!

05/06/2016

Atrapacontes 2016

Aquest dissabte, el Grup Escènic Agramuntí ha representat, en la tercera sessió del projecte "Atrapacontes" de la Biblioteca d'Agramunt, el conte teatralitzat "Un menjar celestial: La llegenda dels torrons d'Agramunt". Junt amb la quitzalla assistent, hem gaudit, ballat i em fet un petit photocall.

6/02/2016

Carnaval 2016

Ahir el Grup Escènic Agramuntí vam exercir de jurat de les botigues i aparadors del poble i ho vam fer celebrant la festa d'aniversari del Rei Carnestoltes amb jocs, màgia i un photocall molt divertit. Aquí us deixem un petit resum!

13/12/2015

Homenatge a Josep Bertran

Al maig del 2014 vam homenatjar als fundadors del Grup Escènic Agramuntí, un d'ells era en Josep Bertran, que havia estat actor i director del GEA durant molts anys. Ara, hem tornat a pujar al mateix escenari per retre-li un altre merescut homenatge, malauradament, aquesta vegada a títol pòstum. 

23/11/2015

Premi Capital de la Sardana a la Promoció i Difusió per l'espectacle RecorDansa

El passat divendres 20 de novembre membres del Grup Escènic Agramuntí juntament amb representants de la Colla Sardanista Estol i en representació també de la Cobla Jovenívola, van anar a Calella de Palafrugell a recollir el premi Capital de la Sardana a la Promoció i Difusió per l'espectacle RecorDansa, que es va estrenar a Mollerussa el novembre del 2014 i es va representar a Agramunt el gener del 2015.

01/07/2015

Fira i festival de llegendes

En motiu de la Fira i Festival de llegendes, el diumenge 5 de juliol del 2015, el Grup Escènic Agramuntí vam representar la llegenda dels torrons d'Agranunt "Un menjar celestial" a Sant Martí de Tous.

 

Podeu veure'n tota la informació aquí

16/11/2014

Carnestoltes 2015. Hollymunt

Un any més em tornat a passejar pels carrers de la vila durant el 29è Carnaval d'Agramunt , aquest any al més pur estil de Hollymunt. Hem rodat la pel•lícula "Novias a la Fuga" i amb el nostre "photocall" em inmortalitzat els millors moments.

07/11/2014

Arsènic i puntes de coixí aquest Nadal

Ja estem treballant amb l'obra de Nadal, assagem amb moltes ganes i compromís. Aquest Nadal, Sant Esteve i 28 de desembre representarem la còmedia negra "Arsènic i puntes de coixí" de Joseph Kesselring.

 

Esperem que aquest any, que és el nostre 10è aniversari de la segona etapa del Grup Escènic Agramuntí, ens puguem retrobar amb tots vosaltres!

04/05/2014

L'Amor venia amb taxi i homenatge

Ahir dissabte vam fer la primera representació de l'obra l'Amor venia amb taxi. Va ser una nit emotiva i especial amb l'homenatge final als iniciadors del grup dels anys 70.

 

Poden veure'n fotografies i més informació fent clic aquí

01/03/2014

"Photocall" de Carnestoltes 2014

Un any més el Grup Escènic Agramuntí ha participant en l'animació pels carrers i comerços de la vila d'Agramunt tot fent de jurat del concurs d'establiments i el de balcons. Aquest any la temàtica ha estat "Els contes" i amb un divertit "Photocall" els agramuntins han pogut ser els personatges del conte. Podeu veure'n algunes de les fotografies al nostre facebook o en l'apartat Galeria.

26/01/2014

Assaig a l'Espai Guinovart

Assaig del proper esdeveniment del GEA, col·laboració amb l'Espai Guinovart Agramunt amb motiu de l'exposició d'escenografies elaborades per l'artista. Lectura dramatitzada del sainet de Joan Oliver "Cambrera nova". Diumenge dia 9 de febrer a la 1 del migdia a l'espai.

29/10/2013

La Marató de la sang 2013

Com fa alguns anys, el GEA ha col·laborat avui al matí amb la marató de la sang d'Agramunt. Els nostres metges i infermers han animant als donants a acudir a Cal Mas Vell per a donar sang.

24/04/2013

Ombres xineses "La roca de la Delfina"

El Grup Escènic Agramuntí va presentar el dia de sant Jordi la llegenda "La roca de la Delfina", ho va fer amb ombres xineses al casal Agramuntí. Aquesta representació formava part de l'espectacle "El menjar celestial" que durant 3 anys (2008-2010) es va fer a Agramunt en motiu de la Fira del Torró i la xocolata a la pedra. Espectacle basat en el conte de l'autor agramuntí Ricard Bertran. Més informació aquí

 

21/04/2013

Recital Josep Guinovart

El dia 20 d'abril alguns membres del GEA (Grup Escènic Agramuntí) van realitzar un recital de poesia i prosa sobre la vida i obra de Josep Guinovart.

 

Per a més informació poder fer clic aquí

07/04/2013

75è aniversari primer bombardeig a Agramunt

El passat 6 d'abril a les 5 de la tarda el Grup Escènic Agramuntí va representar la dramatúrgia en motiu del 75è aniversari del primer bombardeix a Agramunt. Si voleu veure'n més informació podeu fer clic aquí

09/02/2013

Carnestoltes 2013. El circ.

Un any més el Grup Escènic Agramuntí va participar en l'animació pels carrers i comerços de la vila d'Agramunt tot fent de jurat del concurs d'establiments i el de balcons.

Aquest any el carnaval estava ambientat en el circ. 

Podeu veure'n les imatges fent clic aquí

03/01/2013

Taller de teatre a l'Actinadal

Taller de teatre durant l'actinadal 2013 al pavelló d'Agramunt. Es van fer jocs teatrals per a treballar la creativitat, l'expressió corporal, la improvitzasió... S'ho van passar molt bè.

 

Podeu veure'n les imatges fent clic aquí

02/01/2013

Unes 900 persones van venir a veure l'obra "Pedra de tartera" de Maria Barbal

Els passats 25,26 i 30 de desmbre unes 900 persones van venir a veure l'obra "Pedra de tartera" de Maria Barbal al Casal Agramuntí.

Moltes gràcies a tots!


Podeu veure'n més informació fent clic aquí

08/12/2012

Pedra de tartera aquest nadal

Aquest nadal representarem l'obra teatral Pedra de tartera, obra original de Maria Barbal i dramatúrgia de Marc Rosich.

 

Ja ho tenim tot apunt! Podeu trobar-ne més informació fent un clic aquí

 

Us hi esperem a tots! 

26/10/2012

Col·laboració del grup escènic agramuntí en la gravació de l'anunci publicitari de Freixenet de Ricard Bertran i Sergi Bertran

Durant el mes d'octubre el grup escènic Agramuntí va col·laborar en la gravació de l'anunci publicitar-hi de Ricard Bertran i Sergi Bertran. Aquests participen en el concurs de Freixenet de les properes festes Nadalenques.

 

Per a visualitzar l'anunci fer clic aquí

 

20/10/2012

La marató de la Sang

El dia 20 d'octubre, el grup escènic agramuntí va col·laborar per tercer any consecutiu en la marató de la sang d'Agramunt. Un petit toc d'humor pel poble per a recordar i animar als donants a acudir a Cal Mas Vell per a donar sang.

07/04/2012

El florido pensil al maig a Agramunt

El grup escènic Agramuntí ja està fent els últims assajos per a la propera actuació teatral que es representarà el mes de maig al Casal Agramuntí.

 

L'obra és EL FLORIDO PENSIL de l'autor Andrés Sopeña Monsalve i adaptació en catala de Jordi Graells.

Nova pàgina web


El Grup Escènic Agramuntí estrena nova pàgina web. A partir d'ara podran trobar tot allò referent al Grup i a les activitats que duem a terme en el nostre web.